Trabzonspor ihtiyacı olanı alacak

Gençağa Meriç Trabzonspor'un ihtiyacı duyduğu oyuncuları alacağını söyledi. Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Gençağa Meriç, transfer çalışmalarında son aşamaya geldiklerini söyledi.   Meriç, transfer konusunda iyi bir çalışma yaptıklarını belirterek, "T

Trabzonspor ihtiyacı olanı alacak

Gençağa Meriç Trabzonspor'un ihtiyacı duyduğu oyuncuları alacağını söyledi.

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Gençağa Meriç, transfer çalışmalarında son aşamaya geldiklerini söyledi.
 
Meriç, transfer konusunda iyi bir çalışma yaptıklarını belirterek, "Transfer çalışmalarında sona yaklaştık. Kadromuzu şekillendirmede son aşamaya geldik. Oyuncu arama ekibimiz, belirlenen futbolcularla temas kuruyor. Bütçemize uyacak ve ihtiyacımız olan oyuncularla bir kadro oluşturacağız." dedi.
 
Transferde titiz bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Meriç, "İsimler belirlendi. Bütçemize uygun şekliyle oyuncularla temaslar kuruldu. İhtiyacımız olan her mevkide 3-4 alternatif var. Önümüzdeki dönemde ona eğileceğiz." şeklinde konuştu.
 
"EN ÖNEMLİ İŞİMİZ OYUNCU SATMAK"
 
Meriç, UEFA kriterleri konusunda bütçe disiplinine uymak zorunda olduklarını, bu nedenle mevcut kadronun maliyetini aşağıya çekmeleri gerektiğini anlatarak, şöyle devam etti:
 
"Bizim en önemli işimiz oyuncu satmak. Oyuncu almada sorun yok. Bütçeye uygun, iyi, karakterli oyuncular var.  İyi satış yaparsak kadromuz ona göre daha iyi şekillenir. Bazı oyunculara talep var, bazılarına yok. Bu teklifleri değerlendireceğiz. Transfer piyasası hareketlenmedi, yeni başladı. Gelişmelere göre bir karar vereceğiz. Douglas da talebi olan bir oyuncu. Somutlaşmış, atılmış bir imza yok ama bu futbolcunun taliplisi var."

"YANAL'DAN MEMNUNUZ"

Meriç, teknik direktör Ersun Yanal'ın yoğun bir çalışma temposuna girdiğini kaydetti.
 
Yanal'ın işini iyi yapan bir teknik adam olduğunu kaydeden Meriç, "Ersun hocanın yüksek bir motivasyonu var. İşine çok sıkı sarıldı, ciddi çalışmalar yapıyor. Hocamızdan, bu çalışma isteğinden, azminden, temposundan, memnunuz. Bizim de heyecanımızı arttırdı." ifadelerini kullandı.
 
Yanal ile gelecek sezonun planlamasını yaptıklarını anlatan Meriç, "Amacımız iyi bir kadro oluşturmak. Trabzonspor'un yeni sezonda ayağa kalkması gerekiyor. Tüm çalışmalarımız bu yönde." diyerek sözlerini tamamladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor