Trabzonspor için UEFA'da kritik gün!

UEFA'nın çağrısı üzerine Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu bugün İsviçre'ye giderek fair play kriterleri ile ilgili savunma verecek.   UEFA'nın çağrısı üzerine bu ziyaretin gerçekleşeceğini söyleyen Bülbüloğlu yapılacak görüşmeyle alakalı det

Trabzonspor için UEFA'da kritik gün!
UEFA'nın çağrısı üzerine Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu bugün İsviçre'ye giderek fair play kriterleri ile ilgili savunma verecek.
 
UEFA'nın çağrısı üzerine bu ziyaretin gerçekleşeceğini söyleyen Bülbüloğlu yapılacak görüşmeyle alakalı detay bilmediğini dile getirerek men cezası beklemediğini belirtti.
 
Gerçekleşecek görüşme sonrasında UEFA'nın kısa süre içerisinde karar vermesi bekleniyor. Trabzonspor cephesi men cezası beklemezken geçtiğimiz günlerde Başkan Muharrem Usta yaptığı açıklamada "Beklediğimizin tersinde bir karar çıkması da ihtimaller arasında" diyerek bu olasılığı da gündemde tutumuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor