Trabzonspor için PTT 1.lig'den transfer iddiası!

PTT 1. Lig ekibi Adanaspor'da forma giyen Tevfik Altındağ'ı Trabzonspor'un istediği öne sürüldü.   Ajansspor'un iddiasına göre; Tevfik Altındağ için birçok Süper Lig kulübü sıraya girmiş durumda. Başakşehir, Bursaspor ve Trabzonspor'un yakından ilgilendiğ

Trabzonspor için PTT 1.lig'den transfer iddiası!
PTT 1. Lig ekibi Adanaspor'da forma giyen Tevfik Altındağ'ı Trabzonspor'un istediği öne sürüldü.
 
Ajansspor'un iddiasına göre; Tevfik Altındağ için birçok Süper Lig kulübü sıraya girmiş durumda. Başakşehir, Bursaspor ve Trabzonspor'un yakından ilgilendiği Tevfik için son olarak gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmeyi amaçlayan Osmanlıspor da devreye girdi. Ancak Tevfik yarışını Trabzonspor önde götürüyor. 
 
YILIN KARMASINA SEÇİLDİ
Bu arada Tevfik Altındağ, bu sezon gösterdiği performans ile PTT 1. Lig'de yılın karmasına da seçilmeyi başardı. Almanya doğumlu gurbetçi oyuncu, Adanaspor’da Engin İpekoğlu döneminin başlamasının ardından performansını belirgin bir şekilde yükseltmişti. Deneyimli hocayla birlikte takımın dinamosu haline gelen Tevfik, hırsıyla da göz doldurmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor