Trabzonspor için kritik viraj

Üst üste 4 maç kaybederek 2006 sezonundan sonra ilk kez böyle bir kötü periyoda giren Bordo-Mavililer'de gözler Sivasspor provasına çevrildi.   Ancak Şota’nın işi bu kritik randevu öncesinde hiç kolay değil. Zira takımın morali de motivasyonu da yerlerde.

Trabzonspor için kritik viraj
Üst üste 4 maç kaybederek 2006 sezonundan sonra ilk kez böyle bir kötü periyoda giren Bordo-Mavililer'de gözler Sivasspor provasına çevrildi.
 
Ancak Şota’nın işi bu kritik randevu öncesinde hiç kolay değil. Zira takımın morali de motivasyonu da yerlerde. Karadeniz temsilcisinde bugünden itibaren zor deplasman için kolları sıvayacak olan Şota, hem havayı pozitife çevirmeye çalışacak hem de Sivasspor’un şifrelerini çözmeye. Bu noktada Sivasspor’un ligdeki sıkıntılı ve mutlaka 3 puana şartlanmış durumu da mücadelenin belirleyicilerinden olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor