Trabzonspor için kritik hafta

Trabzonspor’da gözler UEFA’nın vereceği karara çevrilirken Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu konu ile ilgili Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulundu. bülbüloğlu yaptığı açıklamadahbr61,"UEFA’dan cevap bekliyoruz henüz bize ulaşan bir cevap yok. Nisa

Trabzonspor için kritik hafta

Trabzonspor’da gözler UEFA’nın vereceği karara çevrilirken Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu konu ile ilgili Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulundu.

bülbüloğlu yaptığı açıklamadahbr61,"UEFA’dan cevap bekliyoruz henüz bize ulaşan bir cevap yok. Nisan ayı sonu Mayıs ayı başında tekrar bir görüşme yapılacağı bize söylenmişti ama henüz UEFA’dan bir davet gelmedi. " ifadelerinikullandı

UEFA’dan çıkacak kararın Trabzonspor açısından çok önemli olduğunu belirten Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, "seneye önümüzü görmemiz açısından bu karar çok önemli" dedi.

UEFA’dan ceza yemeden bu sürecin atlatılamayacağını belirten Bülbüloğlu, "cezalar UEFA’da çok çeşitli para cezası var, transfer cezası var, men cezası var. Bu cezaların en ağırı Galatasaray ve Beşiktaş’ın aldığı Avrupa kupalarından men cezaları. Şuanda görünen durum Galatasaray’dan parlak bir durumumuz yok bence daha da kötü ama ben hala iddia ediyorum kupalardan bir men cezası almayacağız çünkü görüşmeler öyle gidiyordu. Bu süreci ceza yemeden atlatmamız söz konusu değil ama UEFA’yı en az hasarla atlatacağımızı düşünüyorum" dedi.

UEFA’nın çok ciddi çok katı kurallarla yönetilen bir kurum olduğunu belirten Bülbüloğlu, "sonuca çok yaklaştık inşallah 1-2 gün içinde bir cevap gelecek ve bizde bunu kamuoyu ile paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

Haber : Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor