Trabzonspor için Kongolu iddiası!

Haber61 Spor Servisi - Trabzonspor'da henüz sezon bitmeden transfer iddiaları ortaya atılmaya devam ediliyor.   Yurtçinden olduğu kadar yabancı basın da bordo mavililer hakkında birçok transfer iddiasını gündeme getiriyor.   Son olarak Fransız basınında ç

Trabzonspor için Kongolu iddiası!
Haber61 Spor Servisi - Trabzonspor'da henüz sezon bitmeden transfer iddiaları ortaya atılmaya devam ediliyor.
 
Yurtçinden olduğu kadar yabancı basın da bordo mavililer hakkında birçok transfer iddiasını gündeme getiriyor.
 
Son olarak Fransız basınında çıkan bir habere göre, Trabzonspor, Fas'ın Raja Casablanca takımınad forma giyen 23 yaşındaki Lema Mabidi'yi listesine aldı.
 
Orta sahada oynadığı futbolla bir çok Fransız takımının dikkatini çektiği söylenen Mabidi'nin takımının önemli bir parçası olduğu vurgulandı. Kulübüyle 2019 yılına kadar sözleşmesi olan Kongolu oyuncunun bu yaz Trabzonspor için yolunun Türkiye'ye düşme ihtimalinin yüksek olduğu yazıldı.
 
Ayrıca haberde oyuncuya Vita, Angers ve Caen'in yanı sıra Portekiz'den Sporting Lizbon'un datalip olduğu öne sürülürken, bu takımlar arasında Trabzonspor'un oyuncu için daha çekici olduğuna yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor