Trabzonspor için İtalya'dan transfer iddiası

Haber61 Spor Servisi   Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için bir iddia da İtalya'dan geldi.   İtalya basınında çıkan iddiaya göre bordo mavili kulüp Lazio'nun orta sahası Eddy Onazi'yi yakından takip ediyor. 23 yaşındaki oyun

Trabzonspor için İtalya'dan transfer iddiası
Haber61 Spor Servisi
 
Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için bir iddia da İtalya'dan geldi.
 
İtalya basınında çıkan iddiaya göre bordo mavili kulüp Lazio'nun orta sahası Eddy Onazi'yi yakından takip ediyor. 23 yaşındaki oyuncu hafta içinde Empoli'ye karşı attığı golle dikkatleri üzerine çeken Nijeryalı oyuncu için yaz döneminde Trabzonspor'un harekete geçeceği öne sürüldü.
 
Onazi'nin transferiyle ilgili yorumda bulunan Lazio'nun eski futbolcusu Nijeryalı Stephan Makinwa , Trabzonspor'un ilgisi konusunda bir şey bilmediğini ancak bazı kulüplerin başarılı oyuncunun peşinde olduğunu söyledi. Onazi'nin iyi bir futbolcu olduğunu kaydeden Makinwa bu nedenle adının transfer söylentlerine karışmasının normal olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor