Trabzonspor, hentbolda galibiyete kilitlendi

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde, Zağnosspor ile karşılaşacak Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, galibiyetin bulundukları konum ve gelecek haftalar için kendilerini rahatlatacağını söyledi.   Kaynak, zor bir maça çıkacaklarını belirterek, "Rakibimiz li

Trabzonspor, hentbolda galibiyete kilitlendi
Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde, Zağnosspor ile karşılaşacak Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, galibiyetin bulundukları konum ve gelecek haftalar için kendilerini rahatlatacağını söyledi.
 
Kaynak, zor bir maça çıkacaklarını belirterek, "Rakibimiz ligin yeni ama gücünü kısa zamanda ispatlamış ekibi. Kısa zamanda yaptığı işlerle adından söz ettirmeyi başardı. Çekişmeli bir karşılaşma olacak" dedi.
 
İki Trabzon takımı arasındaki karşılaşmanın kazanan tarafı olmak istediklerini dile getiren Kaynak, "Kaybetmek istemiyoruz. Maça iyi hazırlanıyoruz. Tek düşüncemiz kazanmak. Kazanmak için de elimizden geleni yapacağız. Ligde kazanamayacağımız maç yok. Yeter ki azmimizi oyunumuza yansıtalım" ifadesini kullandı.
 
Kaynak, geldikleri noktanın yeterli olmadığını ifade ederek, "Lig enteresan bir hale geldi. Ummadığınız takımlar hiç ummayacağınız ekipleri yenebiliyor. Böyle bir atmosferden etkilenmemek mümkün değil fakat biz kendimize güveniyoruz. Galibiyet bulunduğumuz konum ve gelecek haftalar için bizi rahatlatacaktır" diye konuştu.
 
Taraftar desteğinin önemine dikkati çeken Kaynak, "Müsabakanın seyir zevkinin yüksek, mücadele düzeyinin üst seviyelerde olmasını istiyoruz. Kazanmak için her şeyinizi ortaya koysanız da kaybedebilirsiniz. Önemli olan adil ve kaliteli bir müsabaka olması" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler