Trabzonspor Hentbol'da galibiyet sevinci

Erkekler Hentbol Süper Lig'de Maliye Milli Piyango'yu deplasmanda 26-25 yenen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.   Kaynak, gazetecilere yaptığı açıklamada, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak

Trabzonspor Hentbol'da galibiyet sevinci
Erkekler Hentbol Süper Lig'de Maliye Milli Piyango'yu deplasmanda 26-25 yenen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.
 
Kaynak, gazetecilere yaptığı açıklamada, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, "Galibiyet hakkımızdı. Karşılaşmada iyi savunma yapıp, hızlı çıkışlarla sayılar üretmeye çalıştık. Karşılaşmanın ilk yarısı başa baş geçti. İkinci yarıda üstünlüğü elimize alarak oynadık. Zevkli ve çekişmeli bir karşılaşma oldu" dedi.
 
Bu galibiyetle play-off hedeflerine emin adımlarla yürümeye devam ettiklerini kaydeden Kaynak, şu ifadeleri kullandı: "Kazandığımız için mutluyuz. Maliye Milli Piyango galibiyetiyle yolumuza devam edeceğimizi ortaya koyduk. Öyle bir ligde oynuyoruz ki bir galibiyet veya mağlubiyetle sıralama değişebiliyor. Tüm takımlar puan olarak birbirine yakın. Hedefimiz hem ligde hem de kupada iyi sonuçlar almaktır. Bu hafta kendi sahamızda yapacağımız Amasya Taşova YİBO maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor