Trabzonspor hedefini aştı!

Türkiye Baskeybol 1. Liginde Play-offlara kalan ve burada da Çeyrek Finalde Darüşşafaka Doğuş'u iki maçta da mağlup ederek yarı finale çıkan Trabzonspor M.P.'ta Genel menajer Nihat Mala katıldığı bir TV programında açıklamalarda bulundu.Trabzonspor Medica

Trabzonspor hedefini aştı!

Türkiye Baskeybol 1. Liginde Play-offlara kalan ve burada da Çeyrek Finalde Darüşşafaka Doğuş'u iki maçta da mağlup ederek yarı finale çıkan Trabzonspor M.P.'ta Genel menajer Nihat Mala katıldığı bir TV programında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Medical Park Kulübünün güçlü bir yönetime sahip olduğunu ifade eden Nihat Mala, "Heyecanı bitmeyen güçlü sponsor ve güçlü bir başkana sahibiz, geçen sezon başı yapmış olduğumuz toplantıda hedefimizi lige yeni çıkan bir takım olarak üst sıralarda bitirmekti. Gelinen süreçte bunu inancımızla daha üst seviyelere çıkarttık" dedi.

Mala, "Bu yıl çok ciddi bir takım ortaya çıkardık, alınan başarılı sonuçlar bunun göstergesidir. Ligin başında kötü sonuçlar aldık hoca değişikliğine gidildi. Nenad Markovic takıma vermiş olduğu enerji ile EuroChallenge'de Avrupa ikincisi olduk ve bugün ise Türkiye Basketbol Liginde yarı finale çıkma başarısı gösterdik ve alınan bu galibiyetler şehre basketbol sevgisini ilgisini arttırmasına neden oldu" şeklinde konuştu.

Her maça final havasında çıktıklarını ifade eden Mala, "Trabzon insanı kıpır kıpır aldığımız galibiyetler sürdükçe tribünlerin daha da dolacağına eminiz. Seyircimizi arkamıza aldık. Şehirde halk ile bir araya geldiğimizde Trabzonspor Medical Park hakkında olumlu sözler duymak mutluluk verici. Avrupa'da yapmış olduğumuz maçlarda Trabzonlu hemşehrilerimizin desteği mükemmeldi. Macaristan'ın bir kasabasında maç yaptık. Bizi desteklemeye gelen Trabzonsporlu taraftarlar o kadar kalabalıktı ki Trabzonlu taraftarların sayısı resmen o kasabanın nüfusundan çok daha fazlaydı. Biz her maça final havasında çıkıyoruz. Etrafımdaki herkes Trabzonlu.. Trabzonlunun yapısında heyecan hiç bitmiyor. Sponsorumuz Sayın Muharrem Usta ile her maç öncesi sohbetimiz oluyor ve her maç öncesi " bu maç çok önemli" bu maç yılın maçı" şeklinde beklentisini bize aktarıyor. Bizde her maça final maçı yılın maçı havasında çıkıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor