Trabzonspor gurbetçi yıldızı istemiş!

Adı sık sık Türk takımlarıyla anılan Yunus Mallı'yı devre arası transfer döneminde Trabzonspor ve Beşiktaş'ın almak istediği öğrenildi. FIFA menajeri olan ve Yunus'un haklarını elinde bulunduran İlhan Mallı, Ocak ayında Trabzonspor'dan Burak Gürdal ile 2

Trabzonspor gurbetçi yıldızı istemiş!
Adı sık sık Türk takımlarıyla anılan Yunus Mallı'yı devre arası transfer döneminde Trabzonspor ve Beşiktaş'ın almak istediği öğrenildi.
 
FIFA menajeri olan ve Yunus'un haklarını elinde bulunduran İlhan Mallı, Ocak ayında Trabzonspor'dan Burak Gürdal ile 2 kez görüştüğünü açıkladı. Ayrıca Beşiktaş'ın da kendileriyle temasa geçtiğini ve genç oyuncuyu transfer etmek istediğini söyledi. Fakat Mainz'ın 23 yaşındaki futbolcuyu bırakmak istememesi nedeniyle bu transferin gerçekleşmediğini belirtti.
 
İlhan Mallı, sezon sonunda Mainz ile sözleşmesi sona erecek olan orta saha oyuncusu için Bundesliga'dan 6 takımın ciddi teklifler yaptığını belirterek, "Dortmund'un başına Thomas Tuchel'in geçmesi muhtemel. Eğer Tuchel oraya giderse Yunus'u transfer etmesi söz konusu. Böyle bir durum gelişirse Yunus daha önce Tuchel'le çalıştığı için Dortmund'u tercih edebilir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor