Trabzonspor gözünü Rodallega’ya çevirdi

Sezon başında transferi gerçekleşmeyen Rodallega için yeniden girişim yapılacak

Trabzonspor gözünü Rodallega’ya çevirdi
HABER61 SPOR SERVİSİ

Bu sezon gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan ve eldeki forvetlerden beklediği verimi alamayan Trabzonspor, bu bölge için transfer arayışını sürdürüyor.

Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren bordo mavililerin sezon başında da  gündeme gelen Akhisar Belediyespor’un golcüsü Hugo Rodallega için yeniden ön araştırma başlattığı öğrenildi. Akhisar ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Kolombiyalı golcü için Trabzonspor yetkililerin kısa süre içerisinde devreye gireceği kaydedildi.

SEZON BAŞINDA NEDEN OLMADI?

Trabzonspor yönetimi 31 yaşındaki futbolcu için sezon başında da girişim yapmış ancak yüksek bonservis bedeli engeline takılmıştı. Ayrıca Trabzonspor’un scout ekibinin de bu futbolcuyla ilgili olumsuz rapor verdiği ve bordo mavili yönetimin transfere bu nedenle çok sıcak bakmadığı da gelen bir başka iddia oldu.

Tecrübeli golcü Süper Lig’de Akhisar Belediyespor formasıyla çıktığı 44 maçta 23 gol kaydetmeyi başarırken 2 de asist yaptı. Rodallega kariyeri boyunca da çıktığı toplam 335 maçta 100 gol atarak 37’de asist yaptı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor