Trabzonspor göndermek istiyor ama...

Trabzonspor’da geçen sezon kadroya katılan ve bu sezon kadro dışı kalan Fatih Atik, İshak Doğan, Serdar Gürler, Uğur Demirok, Yatabare ile birlikte Soner Aydoğdu’ya tekliflerin geldiği fakat bunların yetersiz olduğu ifade edildi. Bu oyuncuların içerisinde

Trabzonspor göndermek istiyor ama...
Trabzonspor’da geçen sezon kadroya katılan ve bu sezon kadro dışı kalan Fatih Atik, İshak Doğan, Serdar Gürler, Uğur Demirok, Yatabare ile birlikte Soner Aydoğdu’ya tekliflerin geldiği fakat bunların yetersiz olduğu ifade edildi. Bu oyuncuların içerisinden sadece Yatabare ve Uğur’a az da olsa teklif olduğu diğer oyunculara ise genellikle 300-600 bin Euro arasında tekliflerin geldiği ifade edildi.
 
Trabzonspor’da özellikle yüksek yıllık ücret alan Yatabare, İshak, Serdar ve Uğur gibi oyuncuları Bordo-Mavili yönetimin ne pahasına olursa olsun elden çıkarmaya çalışacağı öğrenildi. Trabzonspor’u bu oyuncuların elden çıkmaması durumunda yıllık ücret konusunda maddi bir külfet bekliyor. Bordo-Mavililer’de bu oyuncular arasında Uğur’a Galatasaray’ın, Yatabare’ye ise Caen’in talip olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor