Trabzonspor gol çalışıyor

Bordo mavililerde ders gol

Trabzonspor gol çalışıyor
Süper Lig’de bu sezon fırtınalar estirmek isteyen Trabzonspor, sezona 2-0’lık Kasımpaşa galibiyetiyle başlamıştı. Ancak ardından sırasıyla Bordo- Mavililer, deplasmanda Gaziantepspor’a 1-0, evinde Osmanlıspor’a 2-0 ve ligin yeni takımı Alanya’ya da rakip sahada 3-0 yenilmişti. Özellikle hücumdaki etkisiz görüntü sonrası teknik direktör Ersun Yanal hemen harekete geçti. İlk 4 haftada atılan 2 gol, orta saha oyuncusu Onazi’den gelirken, forvetlerin fileleri havalandıramaması, soru işaretleri yaratmıştı. 

Yanal’ın da gerek idmanlarda ve gerekse idman sonraları golcülere özel program uyguladığı öğrenildi. Yapılan ekstra çalışmalarla hücumcularının verimini artırmayı hedefleyen Yanal’ın, takımın forvetleri Suk, Castillo, Muhammed Demir, Dame N’Doye ve Ramil Sheydaev ile özel olarak ilgilendiği bildirildi.

Yakından takip ediyor

Kanat ortaları, savunma arasına koşular ve hızlı hücum antrenmanlarıyla 5 oyuncusunu yakından takip eden tecrübeli çalıştırıcının, yarın Serhat Ardahan ile oynayacakları Türkiye Kupası maçında N’Doye’nin yanı sıra Muhammed ve Sheydaev’i de sahaya sürmesi bekleniyor. Buradan çıkacak sonuca göre bu üç ismin, Konyaspor ile oynanacak lig sınavında ilk 11’de hem Suk’un hem de Castillo’nun yerini zorlayacağı tahmin ediliyor. 

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor