"Trabzonspor gibi bir takıma..."

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat maç sonrası açıklamalarda bulundu. Aslında oyundan çok memnunum. Yüzde 65'e varan topla oynama üstünlüğü bizdeydi. Rakibin frikikten bir golü var onun dışında bir pozisyonu v.s yok. Trabzonspor gibi bir takıma

"Trabzonspor gibi bir takıma..."

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Aslında oyundan çok memnunum. Yüzde 65'e varan topla oynama üstünlüğü bizdeydi. Rakibin frikikten bir golü var onun dışında bir pozisyonu v.s yok. Trabzonspor gibi bir takıma yakaladığın poziyonları atacaksın. Son haftalarda oynadığımız en iyi oyundu. Oyuncularımızı bundan dolayı tebrik ettim. 9 maç kaldı ve makas daralıyor. Buradan alacağımız puan bizim için çok önemliydi. Ben bu sezon 33 puan olan takımın ligde kalacağını düşünüyordum. Biz bugün yenseydik alt sıralarda rekabet daha çok artacaktı. Bundan sonra 15 puan almamız lazım. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor