Trabzonspor Gervinho ile görüşmüş!

Şampiyon kadro kurmak isteyen Trabzonspor’un Roma’da forma giyen Fildişi Sahilli oyuncu Gervinho için devreye girdiği ortaya çıktı. Taka'nın haberine göre; Chelsea’den Mohamed Salah ve Manchester City’den Edin Dzeko’yu transfer eden Roma, Fildişi Sahilli

Trabzonspor Gervinho ile görüşmüş!

Şampiyon kadro kurmak isteyen Trabzonspor’un Roma’da forma giyen Fildişi Sahilli oyuncu Gervinho için devreye girdiği ortaya çıktı.

Chelsea’den Mohamed Salah ve Manchester City’den Edin Dzeko’yu transfer eden Roma, Fildişi Sahilli oyuncu Gervinho’yu gözden çıkardı. Roma, Trabzonspor’dan Gervinho için 8 Milyon Euro bonservis istedi ve pazarlık yapıldı. Trabzonspor 3 taksitte ücreti ödemeyi talep etti ancak Roma bunu kabul etmedi.

Bordo-Mavililer, Fildişi Sahilli oyuncunun da isteklerini dinledi. Ancak 28 yaşındaki oyuncunun Trabzonspor’dan yıllık 6 Milyon Euro, 50 Bin Euro maç başı ve lüks bir ev istediği öğrenildi. Bu isteklerden ötürü Gervinho defteri açılmadan kapandı. Roma’da yıllık 3 Milyon Euro’ya oynayan Gervinho’yu bir dönem Galatasaray’da gündemine almıştı ve ücretinden ötürü transferden vazgeçmişti. Katar kulüpleri de Gervinho’nun peşinde.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor