Trabzonspor geriye düşünce bitiyor!

Bordo mavililer geriye düşülen maçlarda geriye dönemiyor

Trabzonspor geriye düşünce bitiyor!
SPOR Toto Süper Lig’de kaybettiği son 8 karşılaşmada gol atamayan Trabzonspor, rakipleri karşısında geriye düştüğü maçları da kazanamadı.

Trabzonspor, kalesinde ilk golü gördüğü son 22 maçtan galibiyet çıkaramadı. Son olarak 2014-15 futbol sezonunun 29’uncu haftasında 1-0 geriye düştüğü maçta Balıkesirspor’u 3-2 mağlup eden bordo mavililer, kalesinde ilk golü gördüğü sonraki 22 karşılaşmada 20 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti.

KAYBEDİLEN SON 8 MAÇTA GOL ATAMADI

Trabzonspor, mağlup olduğu karşılaşmalarda gol atma başarısı da gösteremedi. Bordo mavililer Spor Toto Süper Lig’de mağlup olduğu son 8 karşılaşmada da gol atamadı, söz konusu maçlarda kalesinde 28 gol gördü. Trabzonspor 2016-17 futbol sezonunda geride kalan 6 haftada 4 mağlubiyet ve 2 galibiyet elde ederken, 6 puanla 12’inci sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor