Trabzonspor genç golcüyü istiyor iddiası!

İsveç'ten dikkat çeken iddia

Trabzonspor genç golcüyü istiyor iddiası!
İsviçre Ligi ekiplerinden AIK'te forma giyen ve "Yeni Zlatan Ibrahimovic" olarak lanse edilen 17 yaşındaki golcü Alexander Isak, sergilediği performansla Avrupa'nın dev ekiplerinin yanı sıra, Türk takımlarının da radarına girdi. İsveç basınına göre Trabzonspor ve Beşiktaş genç golcüyü izlemesi için gözlemcilerini takibe gönderdi.

İsveç basınında yer alan habere göre; AIK formasıyla çıktığı 20 maçta 9 gole imza atan ve Avrupa'nın devlerini peşinde koşturmaya başlayan Isak'ı izlemek için 90'dan fazla kulüp Göteborg maçına scout yolladı. Bu sayının bir rekor olduğu vurgulandı.

AIK'in deplasmanda Göteborg'a 1-0 yenildiği maçta 90 dakika sahada kalan ve fazla etkili olamayan Isak'ı izleyen kulüpler arasında iki Türk takımının da bulunduğu; Beşiktaş ile Trabzonspor'un da maça scout gönderdiği kaydedildi.

Beşiktaş ve Trabzonspor'un yanı sıra Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih, Manchester United, Borussia Dortmund, Ajax, Chelsea, Sunderland ve Villarreal'in de 17 yaşındaki yeteneği yerinde izlediği vurgulandı.

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler