"Trabzonspor, Galatasaray farketmez"

Engin Baytar, Erzurumspor'da oynamanın Trabzonspor ve Galatasaray'da oynamakla farkı olmadığını söyledi.

"Trabzonspor, Galatasaray farketmez"
Daha önce Trabzonspor'da forma giyen ve bu sezon Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a transfer olan Engin Baytar açıklamalarda bulundu.

Süper Lig takımlarından Galatasaray, Trabzonspor, Gençlerbirliği forması giyen Engin Baytar adaptasyon sorunu yaşayacağını düşünürken, çok ayrı bir görüntü ile karşılaştığını söyledi. Futbolcuların ilk günden itibaren sıcak kanlı davrandıklarını, çok yakınlık gösterdiklerine işaret eden Engin Baytar, adaptasyonun en fazla 1-2 saat sürdüğünü belirtti. Engin Baytar, şöyle devam etti:

"Çok iyi bir takımımız var. Öncelikle arkadaşlığımız çok üst düzeyde. Arkadaşlarla daha çok kardeş, aile gibiyiz. Belki de en büyük avantajımız bu. Her geçen maçta da performansımızın arttığını görüyoruz. Bu da hepimize olumlu yansıyor. Moraller yüksek. Futbolcuyum ve benim ekmek teknem futbol. Bu Trabzonspor olur Galatasaray olur Erzurumspor olur hiç fark etmez. İkinci lig birinci lig de fark etmez. Biz elimizden geleni yapmak zorundayız. Erzurum, çok büyük bir camia. Büyükşehir Belediye Erzurumspor da Türkiye'nin köklü kulüplerinden biri. Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un hakkettiği yer ikinci veya birinci lig değil. Her hafta 10-15 bin kişilik taraftar grubu önünde maç oynuyoruz. Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeri Süper Lig."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor