Trabzonspor Galatasaray biletleri bitti!

Trabzonsporlu taraftarlar takımlarının Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. Müsabakanın biletlerinin tükendiği bildirildi. Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Trabzonspor ile Galatasaray arasında oyn

Trabzonspor Galatasaray biletleri bitti!

Trabzonsporlu taraftarlar takımlarının Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. Müsabakanın biletlerinin tükendiği bildirildi.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak müsabakanın biletlerinin tükendiği belirtildi. Sarı-kırmızılı taraftarların tribünden izleyemeyeceği karşılaşmanın biletlerine Trabzonspor taraftarları yoğun ilgi gösterdi. Hafta içinde satışa çıkan biletlerin maçın oynanmasına bir gün kala tükendiği ifade edildi. Bordo-mavili futbolcular uzun bir aradan sonra ilk kez dolu türbinler önünde mücadele edecek. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun 24 bin 169 kişilik kapasitesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler