Trabzonspor Fenerbahçe maçı TBMM'ye taşındı

Trabzonspor Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrası CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve arkadaşlarının imzasıyla TBMM Başkanlığına soru önergesi sunuldu.   Önergenin gerekçesinde, son zamanlarda spor sahalarında  spor dışı tezahürat ve saha o

Trabzonspor Fenerbahçe maçı TBMM'ye taşındı
Trabzonspor Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrası CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve arkadaşlarının imzasıyla TBMM Başkanlığına soru önergesi sunuldu.
 
Önergenin gerekçesinde, son zamanlarda spor sahalarında  spor dışı tezahürat ve saha olaylarında artış gözlendiği, bunun kaygı verici bir durum olduğu belirtildi.
 
Futbolun, şehirlerin ve ülkelerin tanıtımında da önemli rol oynadığı  vurgulanan gerekçede, futbolda şiddet ve kötü tezahüratın nedenlerinin saptanıp  önlenmesi, tribünlerin özellikle kadın ve çocukların rahatlıkla futbol maçı  izleyecekleri hale getirilmesi için gereken politikaların oluşturulması ve bu  konuda gerekli önlemlerin alınması amacıyla Meclis Araştırması açılmasının önemli  olduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor