Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi ertelendi

Merakla beklenen o karar çıktı.     Trabzonspor MP Basket Takımının Anadolu Efes ile Hayri Gür Spor Salonu’nda karşılaştığı müsabakada hakemlerin tahrik ve bilinçli hatalarla tetiklediği olaylar yaşanmıştı. Bu olaylar sonrası Fenerbahçe müsabakasında seyi

Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi ertelendi
Merakla beklenen o karar çıktı.  
 
Trabzonspor MP Basket Takımının Anadolu Efes ile Hayri Gür Spor Salonu’nda karşılaştığı müsabakada hakemlerin tahrik ve bilinçli hatalarla tetiklediği olaylar yaşanmıştı. Bu olaylar sonrası Fenerbahçe müsabakasında seyircisiz oynama cezası verilmesi için bazı çevreler bastırıyordu.
 
Trabzonspor cephesi ise buna karşı çıkıyor federasyon nezdinde girişimler yapıyordu. Hatta olaylar mahkemeye taşındı ve Trabzonspor yönetimi hakemler hakkında şikayetçi oldu. Son alınan karar Trabzonspor cephesinde olumlu karşılandı. Fenerbahçe ile oynanacak olan müsabaka seyircili bir şekilde yapılacak fakat ertelendi. 9 Mayıs tarihinde Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabaka ayrıca önemli çünkü bu maçı bordo mavililer alırsa Play Off’a çıkmayı hak kazanacak.   
 
Ligde 11. sırada yer alan Trabzonspor MP Basketbol takımı geçen hafta Royal Halı Gaziantep’i deplasmanda 83-82 mağlup etmeyi başarmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor