Trabzonspor evinde durdurulamıyor

Ligde şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılma yolunda yara almamak için büyük önem verdiği Galatasaray maçında tüm planlarını ilk golü atmak için kuruyor.Rakibine karşı Avni Aker’de oynadığı son 3 maçta 2 mağlubiyet al

Trabzonspor evinde durdurulamıyor

Ligde şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılma yolunda yara almamak için büyük önem verdiği Galatasaray maçında tüm planlarını ilk golü atmak için kuruyor.

Rakibine karşı Avni Aker’de oynadığı son 3 maçta 2 mağlubiyet alan bordo mavililer, pazar günkü karşılaşmadan galip ayrılarak taraftarlarına 3 puan hediye etmeyi planlıyor.

GOLCÜ TAKIM OLDULAR

Trabzonspor, bu sezon lig tarihinde evindeki en verimli sezonlarından birini geçiriyor. Avni Aker’de oynadığı 13 maçta 9 galibiyet alan ve sadece 1 kez yenilen bordo mavililer, rakip filelere de 32 gol göndererek iç sahada ligin en golcü takımı olmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor