Trabzonspor eski yöneticisinden olay açıklama

Trabzonspor’un istifa eden yöneticilerinden Köksal Sadıklar Haber 61’e özel gündemi değerlendirdi.Sadıklar açıklamasında, "bu saatten sonra yönetime dönmem etik olarak doğru olmaz ama dışarıdan destek vermeye devam ederim. İlla yönetici olmama gerek yok"

Trabzonspor eski yöneticisinden olay açıklama

Trabzonspor’un istifa eden yöneticilerinden Köksal Sadıklar Haber 61’e özel gündemi değerlendirdi.

Sadıklar açıklamasında, "bu saatten sonra yönetime dönmem etik olarak doğru olmaz ama dışarıdan destek vermeye devam ederim. İlla yönetici olmama gerek yok" dedi.

Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun açıklamalarını değerlendiren Sadıklar, Hacıosmanoğlu ile yüz yüze görüşmediklerini belirterek, "ben istifayı sunduktan hemen sonra "istifalarınızı kabul etmeyeceğim, gidin" diye bir söylemi vardı bana karşı, ama bu saatten sonra geri dönmek olmaz" ifadelerini kullandı.

Yönetimi başarılı buluyor musun sorusunu Köksal Sadıklar şu şekilde yanıtladı.

Trabzonspor olarak bir mücadele veriliyor. Sonuçlara bakıldığında ortada bir başarı yok. Gözlerin gördüğü olaylarda başarı yok. Perde arkasını sizde bilmiyorsunuz kamuoyu da bilmiyor. Şu anda takım sahadaki gidişat başarıyı vermiyor bunu hepimiz görüyoruz.

Trabzonspor’un perde arkasında neler yaşanıyor sorusunu Sadıklar şu şekilde cevapladı.

Trabzonspor benimdir diyen insanların olduğunu vurgulayan Sadıklar, bunlara karşı bir mücadele var. Başkan Hacıosmanoğlu’nun bunlarla mücadele etmesi için Aralık’a kadar zaman var. Aralık ayına kadar tabloyu her şekilde gözden geçireceğiz.

Köksal Sadıklar, "Başkan Hacıosmanoğlu beni bırakmasa bile listesine alsa “eğer tablo kötü giderse kendime bile oy vermem.” Dün akşam oynanan karşılaşmada açılan “İğreniyoruz” pankartına yorum getiren Sadıklar, hiçbir Trabzonsporlu bir birinden iğrenemez. Onu açan arkadaşımız bir yanlış yapmıştır. Öyle insanları dışlamak yerine şeref tribününde oturtmak lazım" dedi.

Tuncay LAKOT / Haber 61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor