Trabzonspor eski yöneticisinden çarpıcı öneri

Trabzonspor’da Hacıosmanoğlu’nun kötü yönetimini eleştirip istifa eden yönetici Sebahattin Çakıroğlu TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören’in desteklenmesi sonrası ilginç bir öneri sundu. Çakıroğlu şunları dedi;  "Hiçbir kulübün spor tarihinde yemediği kada

Trabzonspor eski yöneticisinden çarpıcı öneri
Trabzonspor’da Hacıosmanoğlu’nun kötü yönetimini eleştirip istifa eden yönetici Sebahattin Çakıroğlu TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören’in desteklenmesi sonrası ilginç bir öneri sundu.
 
Çakıroğlu şunları dedi; 
 
"Hiçbir kulübün spor tarihinde yemediği kadar cezayı 3 sezonda yiyeceksin, her gün ona hakaret ettiği için Trabzonspor'un 200-300 bin lirasını vereceksin, 'Bırakın bu işi, bu iş kapanmıştır. Ne kupası' diyen federasyon başkanına destek vereceksin, Trabzon'daki kulüpleri arayarak çoğunu tehdit edeceksin ve ondan sonra da 'Ben oy kullanmadım' diyeceksin. Federasyon protestolarına katılan kardeşlerime sesleniyorum, Türkiye'deki Trabzonluların protesto yeri artık TFF'nin önü değil Mehmet Ali Yılmaz Spor Tesisleri'dir. Oralara kadar yorulmanın anlamı yok. Ortağı Trabzonspor Kulübü Başkanı'dır. Federasyona bıraktıkları tüpü getirip, tesislerin önüne bırakıp, on binlerle yürümelidir. Yürümezler ise Trabzonsporluluğumdan utanırım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler