"Trabzonspor eski gücüne kavuşacak"

Trabzonspor teknik direktörü Şota Arveladze lige verilen milli arada takımı toparlamaya çalışıyor. Teknik direktör Şota katıldığı bir tv programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Lige iyi başladıklarını fakat sonra biraz kaydıklarını söyleyen

"Trabzonspor eski gücüne kavuşacak"

Trabzonspor teknik direktörü Şota Arveladze lige verilen milli arada takımı toparlamaya çalışıyor. Teknik direktör Şota katıldığı bir tv programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Lige iyi başladıklarını fakat sonra biraz kaydıklarını söyleyen Şota, “En kısa sürede Trabzonspor’u eski gücüne kavuşturacağız. Yeni olan kadromuzu oturtmaya çalışıyoruz. İyi bir kadro ve güçlü bir kadromuz olduğunu herkese gösterdik ilk maçlarda” dedi.

FAZLASINI İSTİYORUZ

Trabzonspor taraftarlarının ve camianın daha fazlasını beklediğini de ifade eden Şota, “Hem camia, hem şehir, hem de taraftar kesinlikle daha fazlasını bekliyor. Kendi takımını en iyi tanıyan hoca olarak daha fazlasını istiyorum. Umarım Trabzonspor olarak çok çabuk kendini bulup, kendi gücüne tekrar ulaşıp yola devam edeceğiz. Mersin maçıyla birlikte çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.

ERKAN-MEHMET KAVGASI

Erkan Zengin ve Mehmet Ekici arasında yaşanan kavgayı kaza olarak nitelendirdiğini söyleyen Şota, “Kavga bitti, yumruk kavgası. Kadınlar bile olsa birbirlerinin saçlarına giriyorlar. Erkeklerde de bir şey olur. Kavga oldu, bitti mi? Bitti. Bitmedi mi, onu da göreceğiz. Kavga olabiliyor soyunma odasında, ilk de değil son da değiliz, sevmediğim bir şey, her gün saygıyı konuşuyorum, olmuyor bazen. Herkes duysun, disiplinsiz bir hareket yok. Burada herkes kendine göre davranmıyor. İki kaza oldu soyunma odasında” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor