Trabzonspor eski başkanı net konuştu

   Akyazı projesini hazırlayıp getirerek dönemin Başbakanı şimdiki Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kabul ettiren Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak, önemli açıklamalar yaptı Eski başkan Albayrak başkan adaylığı konusunda bakın ne diyor: Bu işin seni beni yok,

Trabzonspor eski başkanı net konuştu

   Akyazı projesini hazırlayıp getirerek dönemin Başbakanı şimdiki Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kabul ettiren Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak, önemli açıklamalar yaptı

Eski başkan Albayrak başkan adaylığı konusunda bakın ne diyor: Bu işin seni beni yok,Trabzonspor’u var. Trabzonspor bu kongreden parçalanarak değil bütünleşerek güçlü çıkmalı. Çıkmalı ki iflas eden kulüp, kurtulsun.

Kulübün macerayı kaldıracak ne gücü var ne de takati

TRABZONSPOR İFLAS ETMİŞTİR

Trabzonspor, Sadri Şener ile büyük  değer kaybetti. Bitme noktasına geldi. İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte iyice battı. Bakın bugün kulübün yüzde 50’si satılmış durumda. Herkes aynaya bir bakmalı.  Eğer bugün Trabzonspor’da bir kayyumdan bahsedilecekse o kayyum ismi belli bir banka olur. Bir düşünün yıllık gideri 150 trilyon olan bir kulübün geliri 75 trilyon,  bunun da 40 trilyonu faize gidiyor. Bunun yanında her yıl 140 trilyona takım kuruluyor. Trabzonspor her geçen gün daha da batağa gidiyor.

TRABZONSPOR’DA BENİM ADAMIM DOĞRULARDIR

“Trabzonspor bizim ortak sevdamız, tutkumuzdur. Onun başına gelecek en küçük  sıkıntıyı kendimize dert ediniriz. Trabzonspor’da benim adamım asla olmaz. Trabzonspor’da benim adamım doğrulardır. Kim doğruları yaparsa onlar benim adamımdır. Bu konuda çizgim var. Trabzonspor’u kim doğru yönetiyorsa her zaman yanında olurum. Trabzonspor ne yazık ki  uzun yıllardır doğru bir şekilde yönetilmiyor. Gelinen  nokta ortada. Üzülmemek mümkün değil. Trabzonspor’da  sadece başkan olmak için başkan olunmaz.”

BANA DEĞİL TRABZONSPOR’A HAKSIZLIK YAPTILAR

 “Başkanlığım döneminde içeriden ve dışarıdan Trabzonspor’a her türlü ihanet edildi. Her türlü puştluğu yaptılar. Trabzonspor’a karşılıksız şekilde hizmet yaparken, ortaya koyduğumuz  başta Akyazı’nın sadece stadı değil bütün alanı ile kulübün yarınlarını garanti altına almaya çalışırken ihanetlere uğradım. Yorgun düştüm. Aslında  bana kimse haksızlık yapmadı, Trabzonspor’a yaptı. Sivas maçında yaşadığımız katliam unutulur mu? Bana darbe vurduklarını düşünenler aslında o gün Trabzonspor’a darbe vurup Trabzonspor’u bugünlere getirdi.”

BENİM İÇİN EN BÜYÜK ŞEREF

“Başkanlığı bıraktığım kongrede ibra edilmemeyi  kendime hiç dert edinmedim. Çünkü önemli olan Trabzonspor camiasının gönlünde ibra edilmek ve yer almaktı. Allaha şükür olsun bu anlamda gurur duyuyorum. Başkanlıktan ayrıldığım günden bu yana şahsıma gösterilen sevgi, ilgi ve alaka hiç bitmedi. Bugün dahi  ‘Gel  başkan ol’ şeklinde gelen telefonlar, istekler benim için  en büyük şereftir. Allah bu şerefi herkese nasip etsin.”

 

 

 

AKYAZI STADI’NIN ÖNÜNÜ BİLE KESMEYE ÇALIŞTILAR

Trabzonspor camiası artık kendi içindeki yanlışları görmeli. Bir düşünün gündeme getirdiğim, hazırladığım, dönemin Başbakanı şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın o gün Trabzon mitinginde yapılmasını söz verdiği Akyazı projesinin bile gerçekleşmemesi için   kendilerini çok iyi bilen, şimdi projeye sahip çıkmaya çalışan bu camiada uğraşan zihniyetler oldu. Neler çektik neler bunlardan.  Yoksa Akyazı Stadı çoktan bitmiş şimdi Trabzonspor maçlarını orada oynuyordu.”

HER ZAMAN TRABZONSPOR’UN EMRİNDEYİM

“Başkan adaylığı konusunda  gelen çağrılara söyleyeceğim tek söz. Trabzonspor’da hiçbir Trabzonsporlu için sen ben olmamalı. Trabzonspor olmalı. Ben Trabzonluyum, Trabzonsporluyum. Trabzonspor’un içine düştüğü durum karşısında elimden gelen desteği tabii ki veririm. Trabzonspor başkanlığı görevimi layıkı ile yaptığımı herkes gördü. Eğer bugün Nuri Albayrak ismi yine konuşuluyorsa bunun nedeni budur. Bugün olan bitenleri takip ediyorum. Göreve soyunan arkadaşlar var. Benim söyleyeceğim Trabzonspor camiasının birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut olmasıdır. Sen ben kavgası ile artık bir yere gidilemeyeceğini herkes iyi görmeli. Trabzonspor bu kongreden güçlerini birleştirerek çıkmalı, parçalanarak değil.”

Albayrak Seçimler için ne dedi?..

 

1 KASIM’DA MİLLETİMİZİN YÜZÜ GÜLDÜ!

“1 Kasım seçimleri   ile milletimiz rahat bir nefes aldı. 7 Haziran’dan sora yaşanan kaos dolu günlerin ardından 2 Kasım sabahı yepyeni bir umutla güne başlayan insanlarımızın yüzleri gülmeye başladı. Türkiye son derece mutlu oldu. Millet koalisyon belasını istemediğini, güçlü bir iktidar istediğini güçlü bir şekilde sandıkta haykırdı. AK Parti’ye verilen yüzde 49.5’lik desteğin ‘Yeni Türkiye’ yolunda son derece anlamlı olduğunu söylüyorum. Gurur verici bir tablo.. Bir düşünün sadece Türkiye’deki insanlarımız 1 Kasım akşamı sevinç yaşamadı. Dünyanın her köşesindeki insanların nasıl sevinç yaşadıklarını TV ekranlarında gördük. Türkiye kabus dolu günleri geride bıraktı. İstiklal ve istikbaline sahip çıktı. Şimdi 2023’e daha güçlü daha kararlı bir şekilde yürüyecek bir Türkiye var.”

BAŞKANLIK SİSTEMİ KAÇINILMAZ BİR GERÇEKTİR

“Türkiye yeni dönemde yeni Anayasa’yı da el birliği ile devreye sokmalı ve başkanlık sistemine geçiş tamamlanmalı. Hem yeni Anayasa hem de başkanlık isteminin Türkiye için ne kadar şart olduğunu 7 Haziran seçimlerinden sonra tıkanan parlamento yapısı ile kaybolan 5 ayda yaşadığımız acı kaos dolu günlerle gördük. Türkiye’mizin bir daha bugünleri yaşamaması, zaman kaybetmemesi için başkanlık sistemini gerçekleştirmek zorunda olduğunu herkes görmeli. Milletimiz başkanlık sistemine sahip çıkacaktır. Çünkü ülkenin ilerlemesinin önündeki en büyük engel olan; ne yaptığı belli olmayan, ülkeyi kilitleyen, yatırım yapacak insanların önüne çıkan, bürokrasiyi de ortadan kaldıracak olan başkanlık sistemidir.”

Millet koalisyon belasını istemediğini, güçlü bir iktidar istediğini güçlü bir şekilde sandıkta haykırdı.

AK Parti’ye verilen yüzde 49.5’lik desteğin ‘Yeni Türkiye’ yolunda son derece anlamlı olduğunu söylüyorum. Gurur verici bir tablo..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler