Trabzonspor doğruladı: Eto'o gündemde!

Trabzonspor transferde Eto'o'ya yöneldi

Trabzonspor doğruladı: Eto'o gündemde!
Süper Lig'de 12 puanla 12. sırada yer alan ve gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Trabzonspor'da forvet hattı için Antalyaspor'lu Eto'o'nun gündemde olduğu açıklandı

Bordo-Mavililer, Antalyaspor’un dünyaca ünlü golcüsünü devre arası almak için girişimlerini başlatırken, Asbaşkan Çubukcu, “Evet, Eto’o gündemimizde. Transferi için şartları değerlendiriyoruz” dedi

ANTALYA BIRAKIYOR

Trabzon’da gündem Eto’o… Bordo-Mavililer, transferde Antalyaspor’un dünyaca ünlü golcüsü Samuel Eto’o ile ciddi olarak ilgilenmeye başlarken, bu transfer için şartları araştırıyor. Bordo-Mavililer, maddi kriz nedeniyle Antalyaspor’un yıllık 3 milyon Euro’luk maliyeti nedeniyle devre arası gözden çıkardığı öğrenilirken, bu yönde Trabzon’un menajeri aracılığıyla devreye girdiği fiyat araştırması yaparak değerlendirme yaptığı belirtildi.
HEYECAN VERECEK İSİM
 
Asbaşkan Ahmet Çubukcu da Eto’o konusunda yaptığı açıklamada, yıldız oyuncunun gündemlerinde olduğunu doğrulayarak, “Eto’o evet değerlendirdiğimiz bir oyuncu. Devre arası alınacak oyuncuların uyum sorunu olabilir. Eto’o bu konuda Türkiye’yi tanıması ve kalitesi açısından değerlendirdiğimiz bir oyuncu. Ersun hoca, başkan ve transfer komitesi ile ilgili olarak maliyeti ve faydası konusunda bir değerlendirme yapacağız. Tabi ki taraftarın Eto’o gibi bir isim ile heyecanı ve bize golleriyle katkı yapacak olması da bu değerlendirmemiz de önemli olacak. Antalyaspor açısından bir sorun olacağını düşünmüyoruz” diye konuştu.

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler