Trabzonspor deplasmanda gülmek istiyor

Spor Toto Süper Ligin 28. Hafta mücadelesinde deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Trabzonspor’da tek hedef galibiyet.Ligde Galatasaray’ı kendi evinde 2-1 mağlup edip moral bulan Trabzonspor hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği maçın

Trabzonspor deplasmanda gülmek istiyor

Spor Toto Süper Ligin 28. Hafta mücadelesinde deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Trabzonspor’da tek hedef galibiyet.

Ligde Galatasaray’ı kendi evinde 2-1 mağlup edip moral bulan Trabzonspor hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı idmanlarla sürdürüyor.Süper ligde Avrupa ligine gitme adına kıyasıya bir rekabetin içinde bulunan Bordo-Mavili takım 46 puan ile 5. Sırada bulunuyor.

Ligin ilk yarısında Hüseyin Avni Aker stadyumunda oynanan karşılaşmada rakibini 4-1 gibi farklı bir skor ile mağlup eden Trabzonspor deplasmandan alacağı 3 puan ile yarışı sürdürmek istiyor.Oyuncularının gösterdiği performanstan memnun olduğunu dile getiren Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal önümüzde zorlu bir süreç var biz bu süreci en iyi şekilde geçip ligi istediğimiz yerde bitirmek istiyoruz dedi.

Ligde son deplasman galibiyetini Mersin İdmanyurdu’na karşı alan Trabzonspor Gençlerbirliği maçı ile galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor