Trabzonspor Denetleme Kurulu mali durumu açıkladı

Trabzonspor Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören ve Kurul Üyeleri Trabzon gazeteciler cemiyetinde yaptıkları toplantıda Trabzonspor’un Mali durumu ile ilgili bildiler verdiler.   Trabzonspor’un 397 Milyon 082 Bin 380 TL borcu olduğunu belirten Mahmut Ören

Trabzonspor Denetleme Kurulu mali durumu açıkladı
Trabzonspor Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören ve Kurul Üyeleri Trabzon gazeteciler cemiyetinde yaptıkları toplantıda Trabzonspor’un Mali durumu ile ilgili bildiler verdiler.
 
Trabzonspor’un 397 Milyon 082 Bin 380 TL borcu olduğunu belirten Mahmut Ören Başkan seçilecek kişinin öncelikli olarak 60 milyon TL gibi bir parayı bulması gerektiğini belirtti.
 
 
Ören yaptığı açıklamada şu ifadeler eyer verdi;
 
“2013’ün 25-26 Mayıs tarihinde yapılan kongrede önerge vererek 6 aylık kongre 2.5 yıla uzaması oylandı. Bu tartışmalara yol açtı ve mahkemeye taşındı. Yerel mahkeme usule uygun oylama yapılmadığı gerekçesi ile iptal etti. Yargıya saygı neticesinde Yargıtay’ın vereceği kararı beklemek zorunda kaldık.
 
img_2769.jpg
 
Biz genel kurul tarihlerini belirlemeden olağanüstü kongre olması yönünde gündemini tarihini saati belirleyerek kulübe bildirdik. Kulüp buna uymadı. Genel kurula katılacak üye sayısı belliyken 11bin 275 kişilik bir üye sayısı ortaya koydular. Biz bunu mahkemeye taşıdık ve mahkeme önceki günlerde kararını verdi. Kongreye 9972 kişi katılacak.
 
Kurul olarak bizim tespitimiz var. 01.01.2014 30.09.2014 üye kayıt döneminde yapılaması gereken 1062 iken fazladan üye yapılarak 1632 kişi üye yapıldı. Bundan hariç 371 üyede aidatları yatırılmamış ve evrakları eksik şekilde yapıldığını tespit ettik. Bunların çıkarılmasını istedik bunlar yapıldı ancak 1632 kişi için isteğimiz yapılmadı. 1632 kişilik üyeler tüzüğe aykırı olarak devam etmektedir. Bunun kararını genel kurul verecek.
 
11251 sayı bu aradaki sayıda şöyle bir şey oldu. Bu hukuki görüş alınarak yapıldı. Bu hukuk görüşleri her üniversiteden alınabilir. Karşılığını yatırdığınızda olumlu olumsuz bir görüş alırsınız. Bizim tüzüğümüz var. Maalesef 2,5 yıldır hiçbir tüzük hazırlığı yapılarak getirilmedi. İçişleri bakanlığının Sadri Bey ve İbrahim Bey dönemlerinde uyarıları var. Şu anda kongreye katılacak kişi sayısı 9997 kişidir.”
 
img_2766.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor