Trabzonspor'dan o habere yalanlama!

Ufuk Sarıca iddialarına yanıt geldi.

Trabzonspor'dan o habere yalanlama!
Trabzonspor Medical Park ile son günlerde adı anılan Ufuk Sarıca iddialarına yanıt geldi. Bordo mavili yönetim açıklama yaparak bu tip haberlerin ismi geçenlere piyasa yaptırmak için servis edildiğini öne sürdü.

İşte o açıklama;

Doğan Haber Ajansı tarafından servis edilen “ Trabzonspor Medical Park Ufuk Sarıca’ya 750 bin $ teklif etti” haberi bizim tarafımızdan kesinlikle teyit alınmadan ve menajerler tarafından piyasa oluşturma amacı ile yapıldığı belli olan bir haberdir.
 
Doğan Haber Ajansı gibi bir kurumun bu tür haberlere alet olmasını şaşkınlıkla izlemekteyiz. Trabzonspor Medical Park kulübü olarak Ufuk Sarıca dahil 5-6 tane daha hoca ile ilgili görüşme ve değerlendirme çalışmalarımız devam etmekte olup herhangi bir antrenöre rakamsal bazda bir teklifimiz olmamıştır. Dolayısıyla yazılanların gerçekle hiçbir alakası yoktur.

Baş antrenör konusunda herhangi bir resmi teklif ve görüşme yapıldığında kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Trabzonspor Basketbol Kulübü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor