Trabzonspor'dan bedava bilet bekleyenler şimdi yandı

Trabzonspor başkanı Muharrem Usta açıklamalarda bulundu

Trabzonspor'dan bedava bilet bekleyenler şimdi yandı
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, bu kez ağırlıklı olarak camiaya ve taraftarlara mesaj yolladı.

‘Milli takıma 5 isim veririz’

“Transferi sadece dışarıdan yapmadık. Öyle bir hava yakalandı ki, kadro içinden bile transferlerimiz var. Uğur Demirok, Yusuf Erdoğan’ın bambaşka kimliği, Aytaç’tan çok şey bekliyoruz. Hatta benim yerli kadro ile ilgili olarak beklentim milli takıma 5 oyuncu vermek. Onur, Uğur, Ekici, Yusuf, Okay, Aytaç ve diğerleri. Hepsi birer aday bence o formaya.”

‘Akyazı motivasyon unsuru’

“Akyazı’ya bakış açımız sadece isminden gelir elde edilecek bir proje değil. Yakın geleceğin en önemli motivasyon unsuru olarak görüyoruz. İçerideki 4. maça (Akhisar Bld.) yetişecek, açacağız. Oraya taraftarımızın yapay hareketlerle gelmesine çalışmayacağız. Amacımız kulübün havaya girmesi. Bu sağlanırsa taraftar da daha duyarlı olacaktır, o havanın içinde olmak isteyecektir.”
İlişkili Haber

‘Taraftar arasından temizlemeli’

“Artık Trabzonspor’da kimse bedava bilet beklemesin. Bu kesin bir şekilde tarihe gömülmüştür. Eğer bu camia hepimizin ise burada artık yanlışlara birinin ‘dur’ demesi lazım. Tepki çekeceğimi bilerek bunu yapıyorum. Ancak taraftarımızın da artık kulübüne ekonomik açıdan da olabildiğince sahip çıkması gerek. ‘Para olanlar izler’ demiyorum elbette. Fakat takımın peşinden gelen taraftarın seyirciden ayrılması lazım. O seyirci sınıfındaki, gerçek Trabzonsporlu olmayan, zarar veren insanlardan bu camia maddi-manevi çok çekti. Trabzonspor’un her kuruşunun kıymetli olduğu geçen sezon, 5 milyon lira seyirci cezası parası ödenmiş. Olacak iş değil. Bunun açıklaması yok. Bunu yapanlar Trabzonspor düşmanıdır. Bu tipleri taraftar kendi içinden temizlemeli. Artık yönetiminden taraftarına ‘Önce Trabzonspor’ diyenlerin dönemi.”

‘Loca satışlarımız başlayacak’

“Akyazı’nın isim hakkı için yaptığımız görüşmeler var, önemli de mesafe aldık. Yakında bir şeyler açıklarız. Fakat öyle astronomik hayaller olmasın. Biz hayallerimizi gerçeklerin üzerine oturttuk. Trabzonspor’u ekonomik büyüklükle yarıştırmaktan uzak duruyoruz. Önemli olan kaynakları iyi yönetmek, yönlendirmek. Bunu başarırsak zaten sıkıntı yaşamayız. Loca satışları da biraz bu 15 Temmuz darbe girişiminden dolayı ertelendi. Vatandı önceliğimiz, erteledik mecburen. Yakında satışa çıkıyoruz. Bu noktada Trabzonlu herkesin ilgisini bekliyoruz.”

‘3 Temmuz ayrı, 15 Temmuz ayrı’

“15 Temmuz’da ve sonrasında yaşananlar ülke, vatan meselesi. Cumhuriyet tarihinde olmayan bir hava yakalandı. Ülkenin geleceği ile ilgili şeyler konuşulurken şike konusunu araya sıkıştırmak olmaz. Fakat şunu da mutlaka söylemem lazım; Fenerbahçe ile FETÖ arasındaki durum ile Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki şike konusu ayrı konulardır. Fenerbahçe ile FETÖ konusu Trabzonspor’un sorunu değildir. Bizi ilgilendiren konuları yeri geldiğinde yine konuşuruz. Ancak kimse bizden, ‘2010-2011’de bir şey yoktur, Fenerbahçe ile FETÖ arasında bir şey olmuş Trabzonspor araya kaynamıştır’ dememizi beklemesin. Avrupa’daki kararlar vs ortada.”

‘Kurumlar arasında sorun olmaz’

“Kurumlar arasında ne Fenerbahçe, ne Beşiktaş, ne Galatasaray ne de TFF ile sorunlar olmaz. Ancak ayırmak lazım, bu yanlışlıkları görmeyeceğiz anlamına gelmemeli. Dostlar, arkadaşlar ve hatta aile arasında bile sorun çıkabiliyor. Önemli olan medeni şekilde çözülmesi.”

‘Sadri abiyi haklı buluyorum’

“Trabzonspor camiası 2010-11 ile aslında kendine de sorular sormalı. Ne kadar birlik-beraberlik içinde haklar savunuldu, ne kadar güçlü durabildik? Ben kendi camiama şunu diyorum, şu an Türkiye’nin yaşadığı birlik-beraberlik havası gibi saflar sık olursa Trabzonspor her şeyi çözer. O manada yalnız bırakıldığını söyleyen Sadri abiye (Sadri Şener) katılıyorum. Refleksimiz sağlıklı değildi. Sadri abi demişken, onun da bize mesajlarını takip ediyorum, sitemlerini de... O bizim abimiz, başkanımız. Büyük katkıları olmuştur kulübe. Ancak şu anki yoğunluğumuzu en iyi anlayacak isimlerden biri kendisi. Buluşur yemek yeriz, büyüklerimiz bizi affeder. Ama ben söz veriyorum ileride ‘önceki başkan’ olduğumda böyle sitemlerde bulunmayacağım.”

‘Eşime teşekkürü borç bilirim’

“Hayatta çok zorluklar yaşadım. Bunu ailemle, özellikle de eşimle birlikte yaşadık, bugünlere geldik. Yani ailem aslında bu tip yoğunluklara alışkın ama biraz fazla oldu son dönemde. O nedenle de eşim başta olmak üzere aileme çok teşekkür ediyorum. Çünkü böyle anlarda bana tahammül zordur ama sıkıntı çıkarmadılar, sadece destek oldular.”

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler