Trabzonspor'dan Ali Özbak mesajı!

Resmi siteden yayınlandı...

Trabzonspor'dan Ali Özbak mesajı!
Dün akşam saatlerinde hayata gözlerini yuman ve Trabzonspor tarihinde çok önemli bir yeri olan eski genel sekreter ve divan kurulu başkanı Ali Özbak, hayatını kaybetti. Üzücü haberin ardından Trabzonspor da resmi siteden bir açıklama yayınladı.

Açıklama ise şu şekilde;

BUGÜN DOĞUM GÜNÜYDÜ

Ali Özbak, kısa bir süre önce geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucunda Medikal Park Karadeniz Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Özbak ameliyat sonrası yoğun bakımda tutuldu. Birkaç gündür tedavisi süren Özbak maalesef yaşamı savaşınıkaybetti. Trabzonsporumuzun kuruluşundan bu yana içerisinde olan ve kulübümüzün bir anlamda yaşayan efsanesine dönüşen Özbak 70 yaşındaydı. Hastanede bu gece saat 00.35'de vefat eden Özbak'ın bugün de doğum günüydü.

Camiamızı derin bir üzüntüye boğan Ali Özbak'ın cenazesi bugün saat 14.00'de Ziyabey'deki Trabzonspor Divan Başkanlığı önüne getirilecek. Burada düzenlenecek törenin ardından Soğuksu Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınacak ve aile kabristanlığında defnedilecek. Ali Özbak'a Allah'tan rahmet diliyoruz. Camiamızın başı sağ olsun...

Ali Özbak

Trabzon Merkez Soğuksu köyünde 1946 yılında doğdu. İlk öğrenimini Trabzon Erdoğdu Mahallesi İsmetpaşa İlkokulu’nda, ortaöğretimini ise Trabzon Lisesi’nde tamamladı. Trabzon Fatih Eğitim Enstitüsü’nün matematik bölümünden mezun oldu. Trabzon’un çeşitli ortaöğretim kurumlarında 26 yıl boyunca matematik öğretmenliği yaptı; ardından emekli oldu. Trabzonspor’da bulunduğu görevler; Amatör Branşlar Yönetimi sekreter ve saymanlığı; Denetleme Kurulu üyeliği; yazmanlığı ve başkanlığı; Sicil Kurullu genel sekreterliği, Yönetim Kurulu üyeliği ve genel sekreterliği ile Divan Kurulu üyeliği ve başkanlığıdır.Trabzon Futbolunun Kökleri ve Trabzonspor’un 40. Yıl gibi kitapların da yazarı olan Özbak ayrıca bir dönem Trabzon İl Futbol Tertip Komite üyeliği de yapmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler