Trabzonspor dağıldı! 6 maçta...

Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen, UEFA Avrupa Ligi'ne 2'nci turda veda eden, Süper Lig'de de şampiyonluk yarışından haftalar önce kopan Trabzonspor, ikinci yarıdaki iyi başlangıcını da sürdüremedi. Ligin ikinci yarısında oynanan ilk 7 maçta 5 galibiyet v

Trabzonspor dağıldı! 6 maçta...
Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen, UEFA Avrupa Ligi'ne 2'nci turda veda eden, Süper Lig'de de şampiyonluk yarışından haftalar önce kopan Trabzonspor, ikinci yarıdaki iyi başlangıcını da sürdüremedi.
 
Ligin ikinci yarısında oynanan ilk 7 maçta 5 galibiyet ve iki beraberlik alarak 17 puan toplayan ve 4 puan kaybeden Trabzonspor, son 6 maçlık periyotta ise bu çıkışını devam ettiremedi. Ligdeki son 6 maçta sahadan 3 mağlubiyet, 2 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrılan bordo-mavililer, 7 puan topladığı bu periyotta rakiplerine tam 11 puan kaptırmış oldu. Trabzonspor'un ikinci yarının ilk 7 haftasında aldığı sonuçlar şöyle:
 
Trabzonspor-M. Sivasspor: 3-1
 
Trabzonspor-SAİ Kayserispor: 2-1
 
Fenerbahçe-Trabzonspor: 0-0
 
Trabzonspor-Başakşehir: 3-2
 
Kasımpaşa-Trabzonspor: 1-1
 
Trabzonspor-Karabük: 3-2
 
Mersin İY-Trabzonspor: 1-5 
 
6 MAÇTA 11 PUAN KAYBI
 
Bordo-mavililerin deplasmandaki Gaziantepspor yenilgisiyle başlayan son 6 maçlık periyotta rakiplerine 11 puan kaptırdığı maçlar ise şöyle sıralandı: 
 
Gaziantep-Trabzonspor:2-0
 
Trabzonspor-Akhisar: 2-0
 
T.Konya-Trabzonspor: 1-0
 
Trabzonspor-Galatasaray: 2-1
 
Gençlerbirliği-Trabzonspor: 1-1
 
Trabzonspor-Beşiktaş: 0-2 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor