Trabzonspor'da yönetim toplanıyor

Trabzon'da sorunlar masaya yatırılacak

Trabzonspor'da yönetim toplanıyor
Yeni bir takım kurmanın sancılarını atlatmaya çalışan bordo-mavililerde Teknik Direktör Ersun Yanal, saha içerisindeki sorunları çözmeye çalışırken, yönetim ise saha dışında zorlu günleri atlatma adına olağanüstü hamleler yapıyor.

Zorlu maç öncesi Başkan Muharrem Usta, öncülüğünde Trabzon'da bir araya gelecek olan yönetim, saha içinde ve saha dışında yapılan çalışmaları masaya yatıracak.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda, Akhiser Belediyespor'a karşı bu sezon cezasız ilk maçını oynayacak olan Trabzonspor, taraftarları tribünlere çekmek için çalışmalarını hızlandırdı. Passolig ve kombine çalışmalarını sürdüren Karadeniz ekibi önemli bir mesafe alırken, bu konuda sponsorların da desteğini alıyor. Karadeniz ekibi, güçlü bir taraftar topluluğu önünde rakibini ağırlamaya hazırlanıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor