Trabzonspor'da yenilgi eksikleri gösterdi

Takımda sıkıntılar ortaya çıktı

Trabzonspor'da yenilgi eksikleri gösterdi
Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'un ilk yenilgisini alması mevcut sıkıntıları bir kez daha gözler önüne serdi.

Transfer çalışmalarını son güne kadar yapmayı planlayan Trabzonspor, özellikle Ersun Yanal'ın sistemi açısından önemli olan bekler konusunu gündeme taşıdı.

Sağ bekte sadece Zeki Yavru'ya sahip olan Karadeniz ekibi Trabzonspor'un bu noktaya iyi bir alternatif bulmaya çalıştığı aktarıldı.

Yaz başından bu yana sağ bek konusunda bir türlü beklediği takviyeyi yapamayan Trabzonspor, transfer çalışmasına hız kazandırdı.

Ibanez beklentisi

Milli takım arasını bir şans olarak gören Ersun Yanal ve ekibinin, transferin tamamlanmasından sonra tam kadro olarak çalışmayı amaçladığı ifade edildi. Sistemini bu arada oturtmanın peşinde olan Trabzonspor, sol bekte de yeni isimlerden Ibanez'in form tutması bekleniyor.

Güray Vural'ın Gaziantepspor deplasmanında isteneni verememesinden sonra gözleri Arjantinli sol bek Luis Ibanez'e çeviren Trabzonspor, bu sorunu da atlamayı düşünüyor.

Beklerin hücuma yeterli katkı verememesinden dolayı istediği oyun temposunu bulamayan Ersun Yanal'ın takımı, milli takım arasından bu eksikleri tamamlayarak çıkmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler