Trabzonspor'da yeni sayfa

Trabzonspor Akhisar maçına dönüm maçı olarak bakıyor.

Trabzonspor'da yeni sayfa
Trabzonspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor müsabakasına dönüm maçı olarak bakıyor. 

Spor Toto Süper Lig'in ilk 6. haftasında sergilediği performansla ve aldığı saha sonuçlarıyla hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor, 16 Ekim Pazar günü sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçıyla kötü günleri geride bırakmayı istiyor. Geçtiğimiz sezonun 30. haftasında Fenerbahçe ile oynadığı maçta çıkan olaylar nedeniyle 4 maç kendi sahasında seyircisiz oynama ve 1 maç tribün cezası alan Trabzonspor, bu sezon Akhisar Belediyespor karşısına sahasında cezasız ilk maçına çıkacak. Dolu tribünlerde taraftarıyla buluşmayı arzulayan bordo-mavililer yeni bir sayfa açmayı planlıyor.

KÖTÜ GİDİŞ MASAYA YATIRILDI

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, yönetim kurulu ve teknik direktör Ersun Yanal, Süper Lig'de oynanan 6 maçın 4'ünü kaybeden takımın durumunu masaya yatırdı. Kötü gidişin sebeplerinin araştırıldığı zirvede futbolcularla da temas kuruldu. Milli oyuncuların takıma dönmesiyle birlikte görüşmeler hem yönetim hem de teknik heyet bazında devam edecek. Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasını diriliş haftası olarak gören bordo-mavililerde Teknik Direktör Ersun Yanal saha içi etkenler kadar saha dışındaki etkenleri de araştırıyor. Sahada yapılan hataların giderilmesi noktasında teknik ve taktik yönden çalışmalarını sürdüren Yanal, milli takım kamplarında bulunan oyuncuların da dönmesiyle birlikte takımı ayağa kaldırmak için kafasında oluşturduğu oyun tarzını hayata geçirmeye çalışacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor