Trabzonspor'da takıma güven tam

Bordo mavili kulübün Genel Sekreteri Gençağa Meriç, Kasımpaşa karşısından galibiyetle ayrılarak, lige iyi bir başlangıç yapmayı arzuladıklarını söyledi.

Trabzonspor'da takıma güven tam
YENİ sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini belirten Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, "Takımımıza güveniyoruz. Kasımpaşa karşısından galibiyetle ayrılarak, sezona iyi bir başlangıç yapmayı arzuluyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig’de 2016-17 sezonun ilk haftasında Cumartesi günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Kasımpaşa’yı konuk edecek Trabzonspor'da, tek hedef galibiyet olarak belirlendi. Bordo mavili kulübün Genel Sekreteri Gençağa Meriç, Kasımpaşa karşısından galibiyetle ayrılarak, lige iyi bir başlangıç yapmayı arzuladıklarını söyledi.

"TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ" 

Meriç, yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Taşkınlıkların, olayların olmadığı, futbolun sahada oynandığı, tribünlerde güzelliklerin yaşandığı bir sezon diliyoruz. Sezona sahamızda oynayacağımız Kasımpaşa maçıyla başlayacağız. İyi bir maç olacak. Bileğimizle kazanmak istiyoruz. Takımımıza güveniyoruz. Kasımpaşa karşısından galibiyetle ayrılarak, sezona iyi bir başlangıç yapmayı arzuluyoruz" diye konuştu.

"REKABET BAŞARIYI GETİRECEK"

Alternatifli bir kadro oluşturduklarına dikkat çeken Meriç, "Mevkilerdeki alternatif sayısının fazla olması, rekabeti artıracaktır. Genç oyuncularımız bunu destekleyecek. Gençlerin de forma şansı bulacağına inanıyorum. Çok hırslı ve yetenekliler. İyi mücadele ediyorlar. Kadroda 11’e girmek zorlaştı. Herkesin ortaya maksimum mücadele koyması gerekecek. Bu da başarıyı getirecektir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor