Trabzonspor'da sahne yenilerin

Sheidaev dışındaki tüm yeni transferler forma giyme fırsatını yakaladı.

Trabzonspor'da sahne yenilerin
Trabzonspor'dan yeni transferlerden Sheidaev dışındaki tüm futbolcular Kasımpaşa ve Gaziantepspor maçlarında forma şansı buldu. Geride kalan sezonda da kadroda bulunan Mustafa Yumlu, Aytaç, Akakpo ve Esteban gibi isimler ise ilk iki maçta süre alamadı.

Yeni sezon öncesi yeniden yapılanmaya giden ve bu kapsamda birçok oyuncusuyla yollarını ayırmanın yanı sıra 7 takviyeyle de kadrosunu güçlendiren Trabzonspor’da, ilk iki haftada yeni transferler sahne aldı. Bordo mavililerde ligin ilk iki haftasında oynanan Kasımpaşa ve Gaziantepspor maçlarında Sheidaev dışındaki tüm yeni transferler forma giyme fırsatını yakaladı.

4 İSİM KADROYA GİREMEDİ

Geçtiğimiz sezonda takımda birçok maçta forma giyen Aykut, Bosingwa, Cavanda, Özer, Marin, Erkan ve Cardozo gibi isimlerle yollarını ayıran bordo mavililerde, yeni yapılanmada da yer alan Mustafa Yumlu, Aytaç, Akakpo, Esteban gibi isimler ise Kasımpaşa ve Gaziantepspor maçlarında forma giyemedi. Trabzonspor'da geçen yıl Sunderland’a kiralanan N’doye’nin yanı sıra Abdülkadir, Yusuf Yazıcı ve Furkan Taş gibi genç oyuncular da ilk iki maçın 18 kişilik kadrosunda yer almayı başaramadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor