Trabzonspor'da Rüştü Araz aday olmayacak

Trabzonspor'da disiplin kurulu başkanlığı görevini yürüten Rüştü Araz kongrede aday olmayacağını açıkladı.

Trabzonspor'da Rüştü Araz aday olmayacak
Trabzonspor'da yaklaşan genel kurul öncesinde disiplin kurulu başkanlığı görevini yürüten Rüştü Araz yeni dönemde aday olmayacağını söyledi.

Rüştü Araz'ın yaptığı sitem dolu açıklama şu şekilde:

“Uzun yıllar kongre ve divan üyesi olarak, Trabzonspor'umuzun disiplin kurulunu iki dönem başkan yardımcısı, beş dönem de başkan olarak değerli arkadaşlarımla onurla ve gururla temsil etmiş bulunuyoruz. Bu dönemlerde çeşitli sebeplerle yönetimce bize sevk edilen üyeler hakkında önce Trabzonspor tüzüğünü dikkate alarak ve vicdanımızın sesinide dinleyerek lehte ve alehte kararlar verdiğimiz kamuoyunun malumudur.

10 Aralık 2016 da yapılacak Trabzonspor kongresinde artık yeter diyerek aday olmamaya karar vermiş iken çevremin teşvik ve ısrarı ile arkadaşlarımla toplanıp istişare edip tekrar aday olabileceğimizi kamuoyuyla paylaştık. Ancak halen resmen müraacatımızı yapmamış iken, geçtiğimiz günlerde değerli bir kongre üyemizin sosyal medya ve yazılı basında paylaştığı bu makamların ilelebet-tabi senatör-gibi sürdürülmesi gerekmediği bu kurullarda insanı çeken bir şeylerinmi olduğu mealinde yazıyı üzüntüyle okudum. Tabii bu makamlar ilelebet sürdürülememeli. Bende zaten sürdürmeme kararında iken teşvik ve gösterilen teveccühü geri çeviremediğimden dolayı karar vemiş olup bu fikrede hak veriyorum. Ama kurullarda insanı çeken birşeymi var sorusuna da cevaben tabiki insanı çeken birşey var. Benim yönümden bu şey Trabzonspor sevgisi ve teveccüh gördüğüm yere fahri hizmet etmekten öte birşey değildir, Bu anlamda onurla, şerefle hak, hukuk ve tüzük hükümlerine bağlı olarak yürüttüğüm disiplin kurulu başkan adaylığım düşüncesinden vazgeçmiş bulunuyorum. Kişisel olarak şahsıma teveccüh gösterip hiç bir dönemde başka bir adayla yarışmadığım bu mevkii için demekki birilerinin önünü kesiyor olmuşum. Üzgünüm zaten resmen müraacat etmediğim görev için adaylık düşüncemden vazgeçtim, Tüzük gereği vakit varken bu işi onurla şerefle laik olarak yapabilecek adayların önü ve yolu açık olsun. Kazanacak tüm adaylara, Trabzonspor'un yönetim kuruluna ve futbol takımına başarılar diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler