Trabzonspor'da rota iki isme döndü

Stoperde Roncaglia ve Serdar Taşçı gündemdeki yerlerini koruyor

Trabzonspor'da rota iki isme döndü
Gelecek sezon kadrosunu hazırlamak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal savunma bölgesi için Serdar Taşçı ve Facundo Roncaglia isimlerini yönetime iletti.

Transferde temkinli davranan ve nokta atışı takviyeler yapmak isteyen Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal, her bölgede rekabeti üst seviyeye çıkartarak, rakipleriyle müsabaka boyunca savaşan bir takım ortaya çıkartmayı hedefliyor. Transfer çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren Karadeniz ekibi, az hata yaparak noktalamak istediği transfer döneminde şu ana kadar somut adımlar atamasa da bazı oyuncuların transferi konusunda önemli mesafe aldı.

Söz konusu oyuncularla görüşmelerini sürdüren Karadeniz ekibi bu transferleri sonlandırmayı planlıyor. Yüksek maliyeti nedeniyle takas veya kiralık olarak transfer edilmek istenen Serdar Taşcı’nın transferinde pazarlıklarını sürerken, Artvinli olan oyuncu Trabzon’a gelmeyi çok arzu ettiği, Başkan Muharrem Usta’nın da bu oyuncuyu Trabzonspor’da görmek istediği belirtildi.

Geride kalan sezonda Fiorentina forması giyen Arjantinli stoper Facundo Roncaglia transferi için de girişimlerini hızlandıran bordo-mavili takım son aşamaya geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor