Trabzonspor'da oyunculara jest!

Yönetim Akhisar maçı öncesinde oyunculara jest yaptı.

Trabzonspor'da oyunculara jest!
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında yarın akşam sahasında Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'da günü gelmeden yapılan ödemeler oyuncuları şaşırttı.

Futbolcuların henüz zamanı gelmeyen ödemelerini Akhisar Bld maçı öncesi ödemek için kolları sıvayan yönetim, dün itibariyle toplamı 10 milyon TL'yi bulan oyuncuların hesaplarına yatırdı. Erken gelen ödeme karşısında şaşıran futbolculara teknik direktör Ersun Yanal, "Yönetim sezon başında verdiği tüm sözleri yerine getiriyor. Şimdi sıra sizde. Hem taraftarlarımızın hem de yönetimin yüzünü güldürün" diyerek, oyuncularına jeste galibiyetle karşılık vermeleri gerektiğini belirtti.

Akhisar Belediyespor ile oynanacak karşılaşma öncesi teknik direktör Ersun Yanal'ı futbolcuların antrenmanlardaki hırsı ve temposu da memnun etti. Oyuncularıyla toplantı yapan deneyimli çalıştırıcının, "Bu sonuçlar hep böyle gitmeyecek, bunu biliyorum. Bu hırsınızı, çalışmalarınızı sahaya yansıtacağınıza inanıyorum. Bizden beklentilere cevap vermeli, taraftarlarımızı sevindirmeliyiz. Bunun için bir yerden başlamamız gerekiyor" ifadesini kullandığı bildirildi..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler