Trabzonspor'da Onur çok farklı

Trabzonspor'da Onur Kıvrak'ın muhteşem değişimi

Trabzonspor'da Onur çok farklı

Kısa sürede 5 kilo vererek çok iyi bir görünüme bürünen Trabzonspor takım kaptanı Onur Recep Kıvrak, yeni sezona çok farklı hazırlanıyor. 

Trabzonspor tarihinin en kötü günlerini yaşadığı 2015-2016 sezonunda kalesinde direnmeye çalışan milli kalecinin çabası kötü gidişatı engellemeye yetmedi. Zaman zaman da tartışmaların odağındaki isim olan Onur, bu sezon A Milli Futbol Takımı'nın Fransa'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosunda olması nedeniyle izin alarak bordo-mavililerin ligde oynadığı son iki maçta forma giymedi. Karadeniz ekibi, tarihinin en farklı skorlarını ise bu karşılaşmalarda aldı.

Trabzonspor'da ağır sakatlıklar yaşamasına rağmen performansından ödün vermeyen Onur, 8 yıldır bordo-mavili formayı taşıyor. Bütün camia gibi geçtiğimiz sezonun kötü izlerini unutmak isteyen milli kaleci, yeni sezona ise çok farklı hazırlanıyor. A Milli Futbol Takımı'nın kampında bulunması nedeniyle Trabzonspor'un Slovakya'da gerçekleştirdiği kampta izinli olarak yer almayan Onur, tatilde boş durmadı. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın verdiği program dahilinde, özel hoca yönetiminde çalışmalarını sürdüren başarılı kaleci, kısa sürede 5 kilo vererek muhteşem bir görünüme büründü.

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın istediği kiloya inen Onur Kıvrak, yeni sezona çok iyi hazırlanıyor. Çalışma hırsı ve takım arkadaşlarıyla olan diyaloglarıyla dikkat çeken başarılı kaleci, yeni sezonda her şeyin daha güzel olacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler