Trabzonspor'da kadro sıkıntısı

Gençlerbirliği maçı öncesi kadro sıkıntısı yaşıyor.

Trabzonspor'da kadro sıkıntısı
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gençlerbirliği maçı öncesi kadro sıkıntısı yaşıyor.

Mehmet Ekici ve Okay Yokuşlu'nun cezalı olması, Mustafa Akbaş ve Castillo'nın sakatlığı deneyimli teknik adamı zorlu maç öncesi sıkıntıya soktu. 

Spor Toto Süper Lig'de, tarihinin en kötü dönemini yaşayan Trabzonspor'u zor günler bekliyor. Ligde 3 haftadır kazanamayan bordo-mavililer, 27 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçı öncesi cezalı ve sakat oyuncular nedeniyle kadro sıkıntısı yaşıyor.

Antalyaspor maçında sarı kart sınırına ulaşan Mehmet Ekici ve Okay Yokuşlu Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Mustafa Akbaş ve Castillo'nun durumları ise belirsizliğini korurken, Teknik Direktör Ersun Yanal, Gençlerbirliği deplasmanında sahaya süreceği ilk on biri belirlemeye çalışıyor.

EKSİKLER YANAL'I ZORLUYOR

Trabzonspor Teknik Direktör Ersun Yanal, takımı içinde bulunduğu sıkıntılı süreçten çıkarmanın yollarını aradığı sırada sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle daha da zorlanmaya başladı. Deneyimli teknik adam yaşanan gelişmelerden takımı uzak tutmaya çalışsa da eksik oyuncular nedeniyle güçlük yaşıyor. Moral ve motivasyon toparlama adına girişimlerde bulunan Yanal, oyuncularıyla birebir görüşmeler yaparak sıkıntılı günleri geride bırakmanın yollarını arıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor