Trabzonspor'da kadro değişmeyecek

Yanal, Galatasaray maçı kadrosunu bozmayacak

Trabzonspor'da kadro değişmeyecek
Ziraat Türkiye Kupası'nda Çorum Belediyespor karşısında rotasyona giden Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Çaykur Rizespor mücadelesinde Galatasaray karşısında başarılı bir performans ortaya koyan kadroyu bozmayı düşünmediği belirtildi. Sarı-kırmızılı takım karşısında dikkat çeken bir performans ortaya koyan savunma kurgusunu bozmayı düşünmeyen tecrübeli teknik adam, sakatlıkları bulunan Fabian Castillo ve Matus Bero'nun durumları iyi gitmesi, Karadeniz derbisi öncesinde tecrübeli teknik adamın elini güçlendirdi.

Çaykur Rizespor karşısında forvet hattında form grafiği her maçta daha da yükselen Dame N'Doye'nin forma giymesi bekleniyor. Galatasaray galibiyetinde attığı golle pay sahibi olan Senegalli golcü, Çorum Belediyespor karşısında da turu getiren gole imza atarken, bu performansı Çaykur Rizespor mücadelesi öncesinde teknik heyeti memnun etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler