Trabzonspor'da ilk 11 değişiyor

Yanal kadroda değişime gidiyor

Trabzonspor'da ilk 11 değişiyor
Milli takıma gitmeyen oyuncularının performansından memnun olan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, pazar günü oynanacak Osmanlıspor maçının 11'inde bazı değişiklikler yapacağı öğrenildi.

Milli arada Luis Ibanez ve Hyun Jun Suk'un fizik performanslarını arttırmak için özel program uygulayan tecrübeli teknik adam Ersun Yanal'ın, iki oyuncuya da Osmanlıspor maçında görev vermeyi düşündüğü ifade edildi. Güray Vural'ın yerine sol bekte Luis Ibanez'i oynatmayı planlayan Trabzonspor'un hocası Ersun Yanal'ın, ileri uçta da Muhammet Demir'i yerine Güney Koreli Hyun-Jun Suk'a şans vermesine kesin gözle bakılıyor.

Öte yandan Ersun Yanal'ın camianın güvenini ve desteğini almak için seri galibiyetler elde etmek zorunda olduklarına oyuncularına söylediği öğrenildi. 

Hem takım olmaya çalıştıklarını hem de zorlu bir süreçten geçtiklerini belirten Trabzonspor'un tecrübeli teknik adamı Ersun Yanal'ın, "Kazandıkça her anlamda olumlu adımlar atarız. O nedenle Osmanlıspor maçı bizim için çok önemli" dediği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor