Trabzonspor'da hedefteki isim Ersun Yanal

Kayserispor teknik heyetin ve bazı futbolcuların kaderini tayin edecek. 

Trabzonspor'da hedefteki isim Ersun Yanal
Ligde ve kupada arzuladığı sonuçları bir türlü alamayan Trabzonspor'da, deplasmanda oynanacak olan Kayserispor maçı hayati önem taşıyor. Kritik müsabaka teknik heyetin ve bazı futbolcuların kaderini tayin edecek. 

Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Trabzonspor içinde bulunduğu sıkıntılı süreçten çıkmanın yollarını ararken, 5 Aralık Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı kritik önem taşıyor. Futbolcu izleme komitesinde küçülmeye gidilmesinin ardından, transferden sorumlu başkan yardımcısı Nevzat Aydın'ın da futboldan el çekmesiyle gözler Kayserispor maçında alınacak sonuca çevrildi. Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Gümüşhanespor'a sahasında 2-1 yenildiği maçın ardından Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda gece yarısına kadar durum değerlendirmesi yapan bordo-mavili yönetim aldığı bir dizi kararları Kayserispor maçı sonrasına bıraktı. Teknik Direktör Ersun Yanal ve bazı oyuncuların durumları da bu maçın ardından netlik kazanacak.

TEHLİKELİ SÜREÇ

Ligin geride kalan 12. haftasında 12 puan toplayabilen ve tehlike hattına yakın durumda olan Trabzonspor için Kayserispor maçı hem futbolcular hem de teknik heyetin kaderini derinden etkileyecek. Muhammet D emir, Jun Suk, N’Doye, Ibanez, Onazi, Bero gibi isimler gelecek 4 haftada toparlanıp beklentileri karşılayabilirse ikinci yarıda rekabetin içinde olabilecekler. Tersi bir durumda ise yönetimin bu isimlerin yerine transfer yapması gündemde.

HEDEFTEKİ İSİM ERSUN YANAL

Gümüşhenespor maçında taraftarın hedef aldığı Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal da kritik bir süreç yaşıyor. Üst üste alınan başarısız sonuçların ardından diken üstünde olan deneyimli teknik adam ilk yarının bitimine kadar olan bölümde alınacak olan sonuçlardan direkt etkilenecek isimlerin başında geliyor. Sadece dışarıda değil, yönetim içinde de ciddi muhalifleri bulunan Yanal’ın kredisi birçok sebepten ötürü bitmiş durumda. Scout ekibinin başında bulunan başkan yardımcısı Nevzat Aydın'ın da futboldan el çekmesiyle birlikte, kalan 4 maçta alınacak sonuçlar Ersun Yanal'ın kaderini belirleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler