Trabzonspor'da hedef 5 transfer

Transfer politikası netleşti

Trabzonspor'da hedef 5 transfer
Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 4 lig maçında sahadan istediği sonuçlarla ayrılamayan Trabzonspor'da devre arası transfer politikası netleşti. 

Devre arası transfer döneminde yoğun günler geçirmesi beklenen Trabzonspor'un forvet, orta saha, sağ bek ve kanat pozisyonlarına transfer yapacağı belirtildi. Yönetimin maddi şartların oluşması halinde 4 pozisyonun yanı sıra bir de stoper transferi yapmak istediği belirtildi. 

Mali kriterler ışığında daha geniş bir kadroyla ligin 2. yarısına başlamak isteyen bordo mavili ekipte teknik direktör Ersun Yanal'ın yönetimden, takıma direkt katkı sağlayacak isimlerin transfer edilmesini istediği öğrenildi.  

Sezon başında tecrübeli isimlerin yanı sıra, gelişme potansiyeli yüksek isimleri kadrosuna katan bordo mavili ekipte, devre arasında gerçekleşecek transferlerde daha çok kiralama formülü uygulanacak. Finansal fair play kriterlerine sadık kalmak adına bonservis bedeli ödeyerek oyunca almaya çok yanaşmayan yönetimin bazı transferlerde takas formülünü de devre sokacağı belirtildi. 

Sezon başında birçok farklı takımdan gelen oyuncu grubunun ülkeye ve şehre adapte olmakta yaşadığı problemleri göz önünde bulunduran Trabzonspor yönetiminin devre arasında Spor Toto Süper Ligi bilen isimleri transfer etmek istediği kaydedildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor