Trabzonspor'da gol atanlar çoğaldı

11 farklı oyuncu gol attı

Trabzonspor'da gol atanlar çoğaldı
Yeni sezon hazırlıklarını Macaristan'da sürdüren Trabzonspor, 5 hazırlık maçında 20 gol kaydetti.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde geçen sezonun olumsuz izlerini silerek, ofansif bir futbol ortaya koymayı amaçlayan bordo-mavili takım, Macaristan kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Avusturya'nın dördüncü lig ekiplerinden SV Gerasdorf'u 6-1, ikinci karşılaşmasında Macaristan üçüncü lig ekiplerinden Györi ETO'yu 2-0 mağlup etti.

İlk ciddi sınavında Macaristan'ın köklü kulüplerinden MTK Budapeşte'yi 5-0, daha sonra ise Gyirmot'u 2-0'la geçen Karadeniz ekibi, dün de Avusturya dördüncü lig ekiplerinden Karabakh Wien'i 5-0 yendi. Yanal yönetiminde 5 hazırlık maçından galibiyetle ayrılan Trabzonspor, 20 gol atarak, maç başına 4 gol ortalaması yakaladı. Bordo-mavililer, kalesinde ise 1 gol gördü.

11 oyuncu gol attı
Trabzonspor'da 5 hazırlık maçında 11 oyuncu gol atmayı başardı.

Karadeniz ekibinde en golcü oyuncu 4 golle Yusuf Erdoğan olurken, bu oyuncuyu 3 golle Okay Yokuşlu takip etti. Mehmet Ekici, Uğur Demirok, Ramil Sheidaev, Matus Bero 2'şer, Muhammet Beşir, Yusuf Yazıcı, Mustafa Akbaş, Dame N'Doye ve Zeki Yavru da 1'er gol kaydetti.

Bordo-mavili takımda yerli oyuncular 20 golün 15'ini atarken, yabancı oyuncular ise rakip filelere 5 gol gönderdi.

Bero'dan 2 gol

Trabzonspor'un yeni transferi Matus Bero, ilk oynadığı hazırlık maçında 2 gol attı.  Karabakh Wien maçının ikinci yarısında oyuna girerek, ilk kez bordo-mavili takımın formasını giyen Slovak orta saha oyuncusu, performansıyla dikkat çekti.

Yusuf Erdoğan'a doğum günü kutlaması

Trabzonspor'un Györ kampında Yusuf Erdoğan'a teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından doğum günü kutlaması yapıldı.
Yusuf, 24. yaş gününde kendisi için hazırlanan pastayı keserken, futbolcuyu, teknik heyet ve takım arkadaşları tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor