Trabzonspor'da galibiyet ona hediye edildi

Futbolcular Yanal'a hediye etti

Trabzonspor'da galibiyet ona hediye edildi
Spor Toto Süper Lig’de 4 maçlık galibiyet özlemine deplasmanda Kayserispor’u 1-0 yenerek son veren Trabzonspor’da futbolcular, alınan 3 puanı teknik direktörleri Ersun Yanal’a armağan etti.

Ligin 8’inci haftasında deplasmanda Galatasaray’ı mağlup ettikten sonra oynadığı 4 lig maçında 2 beraberlik ve 2 de yenilgi alan Trabzonspor’da Kayserispor galibiyeti yüzleri güldürdü. Üst üste yaşanan puan kayıpları sonrası eleştirilerin odağında olan Ersun Yanal, alınan galibiyetle biraz rahatlarken, futbolcuları da 3 puanı kentdisine armağan etti.

YENİ HEDEF ADANASPOR MAÇI

Kayıp yaşanan maçların ardından tüm sorumluluğu üstlenen ve futbolcularına güvendiğini dile getiren Yanal’ın oyuncularının bu jesti karşısında da mutlu olduğu belirtildi. Yanal'ın futbolcularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğu, ligin 14’üncü haftasında oynayacakları Adanaspor maçını da kazanarak devamlılık sağlamaları gerektiğine dikkat çektiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler